Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Modificări ale documentului

Această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizată periodic; ori de câte ori vom face o modificare, o vom afișa pe site-ul nostru web www.shezen.ro și vă vom anunța.

Data ultimei actualizări: mai 2018

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SheZen are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

Modul de utilizare al acestei informări

În această informare, explicăm modul în care procesam, inclusiv colectăm, utilizăm, facem schimb de și protejăm datele dvs. cu caracter personal, atunci când utilizați produsele și serviciile noastre, precum și site-ul nostru web.

 

Cine suntem

Suntem SheZen. În această Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

„noi/al nostru” înseamnă SheZen;

„terță parte” înseamnă altcineva decât noi sau dvs.

Sediul nostru social este situat la adresa: strada Parapetului nr. 4, sector 1, București, România. Suntem înregistrați în Romania sub nr. J40/1916/2015  cu numele Benzaiten S.R.L.

Numărul nostru de telefon este 0771 755 495 sau ne puteți trimite un e-mail la adresa alexandra@shezen.ro

 

Datele cu caracter personal pe care le colectăm cu privire la dvs

Informațiile pe care le colectăm cu privire la dvs. și modul în care le colectăm pot varia în funcție de produsele și serviciile pe care le utilizați și la care subscrieți, modul în care ați utilizat produsele și serviciile și modul în care ați interacționat cu SheZen chiar dacă nu sunteți client.

Scopul colectarii datelor:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SheZen si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut in paragraful de mai sus

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele și serviciile noastre;

Vă abonați la buletine informative, alerte sau alte servicii oferite de noi;  

Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;

Luați parte la o competiție, tragere la sorți sau studiu;  

Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice; sau  

Sunteți clientul unei activități comerciale pe care o achiziționăm.

Utilizăm cookie-uri (fișiere text de mici dimensiuni stocate în browser-ul dvs.) și alte tehnici cum ar fi web beacons (fișiere de tip imagine mici, transparente utilizate pentru a urmări mișcările dvs. pe site-ul nostru).

 

Tipurile de informații pe care le putem avea sunt, dacă este cazul:

Numele, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numărul dvs. de telefon fix și/sau mobil și adresa de e-mail;

 

Cu cine partajăm datele tale

De asemenea, SheZen poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare.

 

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

 

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de Shezen.ro

Shezen.ro va confera dreptul in calitate de utilizator al site-ului de produse si servicii Shezen de a modifica datele personale de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, trimitandu-ne un email cu precizarea ca doriti ca datele dvs sa fie sterse la adresa alexandra@shezen.ro

 

Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe SheZen.ro implica o parola.

 

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

Va multumim ca folositi SheZen.ro